Als enthousiaste en energieke levensgenieter a.k.a. stuiterbal, die vol liefde en vertrouwen in het leven staat deel ik graag mijn passie voor gedragsverandering met andere ambitieuze vrouwen die meer willen leven vanuit hun kern.

In mijn werk als zelfsturing expert richt ik me dan ook op de bewustwording van je onderbewuste drijfveren en kernwaarden die je aansturen om te doen wat je doet.

Ik geloof dat je alleen die ultieme voldoening kunt ervaren als je écht weet wie je bent en daarop inspeelt met passende keuzes die congruent zijn aan je diepste verlangens.

Verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag en blijven sturen op je denkpatronen is wat mij betreft groei. En groei, in beweging blijven, is waar we onze voldoening uit halen.

Om persoonlijk succes te behalen en je gelukkig te voelen, zul je eerst moeten weten hoe dat er voor JOU uitziet en wat dit voor jou betekent.

 

WAAR KOMT DE PASSIE VOOR ZELFSTURING & GEDRAGSVERANDERING VANDAAN?

 

Vertrouwen in mezelf, in anderen en in het leven is niet iets wat er met de paplepel is ingegoten.

In tegendeel zelfs!

Ik heb in mijn jeugd hard ‘gevochten’ om de aandacht, waardering en liefde van mijn moeder (mijn rolmodel) te kunnen voelen voor wie ik was en niet voor wat ik presteerde. Iets wat grote impact heeft gehad op mijn leven, me veel energie en verdriet heeft gekost, maar me vooral heeft gemaakt tot de positieve, optimistische ik van nu.

Leven vanuit liefde, vanuit vertrouwen, is iets wat ik mezelf heb aangeleerd vanaf mijn pubertijd. Júíst omdat het niet vanzelfsprekend was.

Vastbesloten om geen slachtoffer te zijn van externe factoren, koos ik mijn eigen pad.

Ik maakte andere keuzes dan ‘het gemiddelde’ of ‘de norm’ (wat dat dan ook mocht zijn…) en ik behaalde mijn successen door vanuit mijn missie te leven en ontwikkelde zo een krachtige identiteit.

ACCEPTATIE & KEUZES

 

Dat niet een situatie of een gebeurtenis op zich bepalend is voor ons (geluks)gevoel, maar hoe we ermee omgaan en welke betekenis we eraan geven, is voor mij de mindset geworden die ik graag nastreef.

Zonder ook maar enige wrok te koesteren over het feit dat het me anders is aangeleerd, ben ik vooral ontzettend trots op mezelf dat ik de keuze heb gemaakt om door een (familie)patroon heen te breken en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedrag.

Acceptatie voor wat is geweest, begrip op wat is en grip op wat kan komen.

Passende keuzes maken, doen waar ik zelf blij van word, gestuurd door liefde en niet door angst.

We zijn het resultaat van onze gedachten. We leven onze overtuigingen. En deze kunnen we zelf kiezen!

Je kiest je eigen waarheid en je eigen richting.

Je bent niet je diploma. Je bent niet je afkomst. Je bent niet wat je niet kunt…

Je bent wat je denkt.

We hebben iedere dag de keuze om een gedachte of een overtuiging die blokkeert om te buigen naar een nieuwe manier van denken.

 

 

Probeer je eens bewust te realiseren;

Het ging bij mij een paar jaar geleden even ‘mis’ toen ik rondom mijn scheiding weer in mijn valkuil stapte…

 

KRACHT & VALKUIL

 

Door mijn bruisende, opgewekte en extraverte karakter, merk je altijd wel dat ik BINNEN kom. Ik BEN er. De energie spat ervan af. Mijn signature smile en passie voor gezelligheid om me heen, zijn dan ook mijn blauwdruk en mijn kracht!

 

En achter iedere kracht schuilt ook een valkuil... Want behalve dat mijn energie in je allergie kan werken (handig dat je me bij deze online kennismaking gewoon weg kunt klikken wanneer het je uitkomt ;-)), weet ik inmiddels ook hoe goed ik me kan verschuilen achter dit vrolijke power-house label!

 

DOEN ALSOF

 

Angst, onzekerheid, verdriet, teleurstelling, onmacht… Zo’n beetje alle pijnlijke emoties kwamen massaal voorbij rondom de scheiding. Maar ik wilde door. Niet stil staan, maar in volle vaart vooruit!

Te lang emoties en grenzen negeren werd een sport. Het gevoel hebben door te moeten beuken, niet willen zeiken, sterk willen lijken of zijn... Ik dacht er zelfs goed in te worden. Iets met een reputatie hooghouden of zo… (Inderdaad, je voelt ‘m al aankomen; gewoon kansloos!)

Het betekende voor mij een paar jaar geleden dat zelfs mijn prodent-smile-masker niet meer voldoende was om de man met de hamer buiten de deur te houden...

Ergens in alle heftigheid na mijn scheiding, kostte het doen alsof ik me niet klote voelde, doen alsof ik geen problemen had, me de kop!

 

BURN-OUT

 

Thuis met burn-out klachten! Ik?! Wat voelde ik me zwak. Het voelde als falen. En jeeeeeeemig, echt geen zin en tijd om thuis te zitten!

Om het kort te houden; een intensief, leerzaam persoonlijk groeiproces volgde...

 

De hulp inschakelen van een psycholoog en daarna verder met de begeleiding van een (job)coach, waren dé manier om nieuwe doorbraken te realiseren.

DURVEN LUISTEREN

 

Nu kan ik gelukkig zeggen dat ik die man met de hamer dankbaar ben dat ik aan den lijve die (not so) friendly reminder heb mogen ondervinden dat sterk zijn niet betekent dat je maar in 'hup-schouders-eronder-niet-zeuren-tempo' blijft door racen...

 

Dat echte kracht, rust en voldoening JUIST voortkomt uit af en toe stil staan en durven luisteren naar je (vervelende) emoties.

Echt voelen.

 

Ik realiseerde me dat ik al mijn geluk en successen uit het verleden te danken heb aan luisteren naar mijn gevoel en passende keuzes maken voor MEZELF!

Maar na de scheiding moest ik even opnieuw stil staan bij wie ik was en bij wie ik nu wilde zijn.

Het was een reset. Een nieuwe start. We veranderen. Alles verandert. Niets is zo veranderlijk als wijzelf!

 

Door te weten wie ik ben, wat ik wil, welke drijfveren ik heb en welke (kern)waarden ik wil 'beschermen', kan ik mezelf inmiddels veel beter aansturen.

 

 

Ik moest even op een ander level door deze identiteitscrisis heen. Want ik heb altijd 'geleerd' dat je niet je kwetsbare kant hoort te tonen. Sterk zijn had voor mij een andere betekenis dan nu.

Nu voel ik me sterk als ik mijn pijn en verdriet erken en het bespreekbaar durf te maken! YES, GROEI! Denk ik tegenwoordig! Whoehoe!

 

Want; If it hurts, then it's teaching! #jewiltut!

 

 

Problemen/uitdagingen oplossen laten ons groeien als mens. Ze ontwikkelen onze ziel. We kunnen niet zonder!

Door te doen alsof je geen problemen hebt, voel je jezelf ellendig.

Door te doen alsof je problemen hebt die je niet kunt oplossen, voel je jezelf nog ellendiger.

 

Groei en geluk (lees: gevoel van voldoening) gaan dus juist gepaard met je problemen/uitdagingen oplossen/aangaan!

 

Niet door ze te ontwijken.

 

No pain, no gain, baby!

 

Luisteren naar je emoties en er helpende acties aan koppelen.

Je emoties zijn hét feedbackmechanisme van je brein.

OKÉ. ZWARE KOST HE?

 

Tijd voor wat luchtigers;

Op energieke Marinza manier hier nog even verder met de voorstelronde!

 

 

WIL JE WETEN WAT IK ALS COACH VOOR JOU KAN BETEKENEN?

SCROLL DOWN

Of direct doorpakken?


VOEL JIJ DE VIBE?OKÉ, KLINKT ALLEMAAL GEZELLIG...

MAAR WAT LEVERT WERKEN MET MIJ JOU OP?

 

 

 

ZELFKENNIS EN LEIDERSCHAP

 

Tijdens de coach opleidingen die ik volgde werd me pas echt duidelijk hoe belangrijk het is om vanuit je kernwaarden te leven. Zonder richting geen balans.

 

Iets wat ik altijd heb gedaan en soms als ‘hard’ werd ervaren, maar uiteindelijk de meest respectvolle manier van leven is! Duidelijk. Consequent. Voor jezelf en voor anderen.

Als jij geen leiderschap neemt over je leven en je keuzes, gaan anderen het automatisch voor je doen.

 

Je komt bij mij dus niet weg zonder volledig helder te hebben welke drijfveren en kernwaarden jij hebt en te begrijpen wat ze voor jou betekenen en hoe je invulling geeft aan een leven dat hier congruent aan is.

 

Met mijn intrinsieke motivatie om mensen en vraagstukken te doorgronden en mijn no-nonsense denkwijze, weet ik snel de vinger te leggen op het echte probleem achter het excuus.

De combinatie van mijn eerlijke, directe communicatie en mijn sterk empathisch vermogen, zorgen ervoor dat ik je een kritische, maar liefdevolle spiegel kan voorhouden. [ LEES VERDER OVER WERKWIJZE EN RESULTATEN ]


 

 

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar loop je tegenaan en waar zou je in willen groeien om met meer voldoening te leven? Waar droom je van als ambitieuze vrouw en wat houdt je nog tegen om dit te verwezenlijken?

 

Mijn coach zegt altijd; 'New level, new devil.'

Iedere fase in je leven geeft weer nieuwe uitdagingen.

 

Vertel me wat jouw uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

 

Laat het me weten door onderstaand formulier in te vullen. Ik reageer doordeweeks binnen 48 uur op je bericht.